Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Over ons

Refillcolors is opgericht in 2006 door Ramon van den Hoek. We zijn begonnen met het navullen van cartridges en toners en het verkopen van nieuwe. In de loop der jaren is ons dienstenassortiment uitgebreid met de verkoop van printers en kantooraccessoires. Daarnaast is er uitgebreid met een printshop. Daar kunnen we artikelen bedrukken, maar ook printwerk voor zowel particulieren als bedrijven uitvoeren.

Cartridges bijvullen terwijl u wacht

Bij Refillcolors kunt u wachten terwijl uw cartridge wordt bijgevuld met kwaliteitsinkt. Voor de lasertoners is het verstandig dat u een mailtje stuurt of belt, omdat op dit moment nog niet alle lasertoners gevuld kunnen worden. Dit heeft te maken met een chip die de fabrikant inbrengt. Op de meeste lasertoners zit echter geen chip en bij verschillende lasertoners met chip kunnen we deze vervangen, zodat uw printer deze lasertoner accepteert en u weer volop kunt printen.

Service

Bij Refillcolors doen wij ons uiterste best om uw cartridge weer goed bij te vullen en u de kosten van een nieuwe cartridge te besparen. Helaas is het niet altijd mogelijk om een cartridge te hervullen. Dit heeft te maken met hoe lang de cartridge al leeg is en of de cartridge eventueel beschadigd is geraakt. Dit kunnen wij uiteraard voor u vaststellen zodat we u een goed advies kunnen geven. Lukt het niet om de cartridge te vullen? Dan hebben wij een nieuwe vervangende of originele cartridge voor u.

Cartridges bijvullen bij Refillcolors in Tilburg.

Goedkoop vullen

Onze prijzen liggen lager dan bij de concurent. Wij vullen namelijk al vanaf €3,50. De duurste cartridge om te vullen kost €17.50. U zult dan ook versteld staan, want u bespaart al vlug 70% tot 80%. Dus laat uw cartridges bij ons hervullen want het leven is al duur genoeg! Daarnaast zit op al onze producten en het geleverde werk 100% garantie. Ook voor bedrijven is dit een goedkope manier om te kunnen blijven printen.